Bebeklerimi aldım geldim.

Sevgili Blogger arkadaşlığı sizlerin değerli bilgi ve birikimlerinizi izlerken,benim yaptıklarımıda sizlerle paylaşmak istedim aranıza katılıp eglenmek istiyor çok kısa bir zaman takip ettiğim ancak kaybettiğimizde hala inanmakta zorlandığım,Cihanın Bahçesi ruhu şad olsun onun anısına duydugum saygı adına blog'umun ilk ürünü ona itaf olunur SAYGIYLA.


Yorumlar

  1. Hoşgeldin şekerim. Hayırlı olsun blogun. ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sobeeeee!!gördün,yaşasın,sobelenince sevinen biri ben gibi olur ancak anaokulu öğretmeni olunca böyle teşekkür ederim

      Sil
  2. Cihan'ımın yeri dolmayacak :( Canım arkadaşım... Nurlar içinde huzurla uyusun :(

    YanıtlaSil
  3. Yorum silerken, çıkan sayfada bir seçenek var, "sonsuza dek silinsin mi" diye, o kutuyu işaretlersen yorum tamamen kalkar :)

    YanıtlaSil
  4. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Ödevlerime çalışacağım.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Cihan hanımın ruhu şad olsun. ne iyi ettiniz de uğradınız çok mutlu oldum kıyım da köşem de değil gel herzaman ev sahibi gibi dolaş canımsınız sıcacık yorum için çok teşekkürler.
    Hazır gagetlardan izleyiciler kısmını ekleyin ki gelenler de, ben de sizi izlemeye alabilelim .Bilgimiz dahilinde neistersen yanındayız sevgiler Hoş geldiniz.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim. Banu hanım da hatırlattı ama nasıl olacak pek bilgim yok el yordamı ile ögrenmeye sizlerden aldığım yardımla çözmeye çalışacağım tekrar teşekkürler iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili bacım teşekür ederim ilgin ve alakan için iyiki varsın.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar! Kendimce blog keşfi yaparken farkettim blogunuzu. Eşim de örgü işleri ile uğraşıyor birkaç yıldır. El emeği göz nuru dokuduklarınız, ördükleriniz bizim gibi elinden pek bir şey gelmeyenler için, dünyamızın gökkuşağı niteliğinde karşımıza çıkıyor.

    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder