CEKETLER EKSİK KALMASIN !

         Eveeeet duydum ki ceket etkinliği varmış eksik kalmayayım dedim.Sevgili blog arkadaşlar yeni dikilecek diye başlattılar ama.ben yeni blog açtımya sevindirik olmuş durumdayım bana geçen sene diktiklerimi koyabileceğimi söylediler .                                  Şimdi onlar diksinler ki yenisini dikmem için onlardan kopya çekeceğim,ama çok güzel şeyler dikiyorlar.örüyorlar,yaratıyorlar benim çok çalışmam lazım çoook.  Pembe güller tadında sevgiler.



Güllü pazen ceketin kol ayrıntısına dikkatinizi çekerim:Kurdela ve fiyonk olmazsa olmazım.İmzam gibidir.Boncuklarım.

Yorumlar

  1. Belki blogumda görmüşsünüzdür,ocak ve şubatta pazen divitin etkinliğidüzenledim ben de.Pazenler olmazsa olmazım,aşığım bu kumaşa.Yirmi beş yıldır neler neler diktim,bir gezin benimkileri de.Sizinkilere de hayran oldum.Sizi daha da çok sevdim ve taktir ettim.İyi ki heldiniz aramıza.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim hemen bakacağım.

    YanıtlaSil
  3. Sevda hanım şimdi gördüm önce görmemişim malum yeni blogu olmuş biri olduğum için herkese dönüp teşekkür etdip sadece günlük bakabilmiştim,şimdi biraz daha inceledim sonra yine döneceğim hepsi tek kelimeyle harika-şık şeyler özel ilgili olmanız ise tam benlik pazen-divitin ayrımı aynımı özelliği bana ikiside aynı gibi gelir kumaş olarak severim ama kumaşlar hakkında çok bilgimde yoktur dokunarak hisetmeye ,renklerin kyıkanınca karışmamasına,özen gösteririm o kadar.Bilgi edinmeyede devam ederim yeterki zamanım ve ilgi alanımda olsun sizlerden çok şey öğreneceğim tekrar tekrar sağolun.

    YanıtlaSil
  4. Yazmadan edemedim Sevda hanım,kumaşderken ( Kadife ) yi de çok begenirim.Bana çok asil gelir.

    YanıtlaSil
  5. Aslında günümüzde pazen dediklerimizin çoğu divitin.Pazenin dokusu daha seyrek dokunmuştur,genelde iç çamaşırı için uygundur.Divitin daha sıkı örgü ve atkı ipliklerine sahiptir,daha kadifemsi bir dokusu vardır.Blogumda dikiş başlığına bakarsanız ayrıntılı bir yayınım var bu konuda.

    YanıtlaSil
  6. Bu modeller etkinliğin gözdesi olacak eminolun, nasıl beğendim nasıl asil görüntüler böyle bayıldım üreten ellerinize maşallah .Sizin gibi marifetli bir hanımla yolumun kesişmesine son derece memnunum :) tekrar ellerinize kollarınıza sağlık izninizle resimleri kopyalıyorum vakti zamanı gelince etkinlik resimlerinde ilk sıraya konulacak efendim:) saygı ve selamlar.

    YanıtlaSil
  7. Aysel hanım teşkkür ederim,etkinlik içinde daha güzelleri olacak bende ondan eminim.Sizlerinde ellerinze sağlıkyen paylaşımlarda görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  8. Blog görüntüsü değişmiş şaşırdım bir an için:))
    Süper bunlar ellerine sağlık,sağlıkla giy canım bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Nasıl olmuş Haticecim,verdigin bilgileri kullanmaya çalışıyorum.ama şöyle kenardan sizlerin blog görüntüleri akıyorya onu başaramadım.

      Sil
  9. Çook güzeller ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.sevgili kuğu yakında sizede bir suprizim var.Kuş yuvası bakalım begenecekmisiniz.

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Tülin hanım uğradığınıza sevindim.

      Sil
  11. Bunlar harika , 2.ye bittim valla , ellerinize sağlık .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.Kumaş yetmezse kırkyama yöntemi devreye girdi güzelliği ondan.

      Sil
  12. Merih Hanım ceketler süper olmuş. Desenleri de çok hoş, modelleri de. Favorim kolları 2 parça olan, mavili ceket. Ellerinize sağlık. İade-i ziyarete gelmiştim, valla kalıcı gibi olacağa benziyorum, ona göre :) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  13. Merih Hanım ceketler süper olmuş. Desenleri de çok hoş, modelleri de. Favorim kolları 2 parça olan, mavili ceket. Ellerinize sağlık. İade-i ziyarete gelmiştim, valla kalıcı gibi olacağa benziyorum, ona göre :) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  14. Merih Hanım ceketler süper olmuş. Desenleri de çok hoş, modelleri de. Favorim kolları 2 parça olan, mavili ceket. Ellerinize sağlık. İade-i ziyarete gelmiştim, valla kalıcı gibi olacağa benziyorum, ona göre :) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  15. Nurten hanım ne iyi ettinizde geldiniz hoşgeldiniz.Beğendiğiniz ceket kumaş yetmeyince durumu yaşandı,öyle olunca kırkyama tekniğine başvuruldu güzelliğiniona borçlu sizinkilerin yanında idare eder diyelim.Puantiyeli cep astar kadar güzel fikirler bendede var anlatamadığım küçük mutluluklarıda bende saklı.

    YanıtlaSil
  16. Ayyy bayıldım ben bu pazen ceketlere. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Sizin diktiklerinizde öyle bende onlara bayılmıştım neyseki bolguma döndüm ayıldım.

      Sil
  17. Aysel Hanım'ın ceket etkinliği sayesinde görmüş oldum sayfasınızı,ceketler ve diğer tüm el emekleriniz hepsi birbirinden güzel ellerinize,emeklerinize sağlık,sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder