TERÖR SANA LANET OLSUN

GÜZELİM MEMUR KENTİ-ÖĞRENCİ KENTİ-UMUT KENTİ-EN ÖNEMLİSİ ATATÜRK'üm LAYIK BULDUĞU BAŞKENTİM BAŞIMIZ SAĞOLSUN ÜZGÜNÜM,ÜZGÜNÜM,ÜZGÜNÜM!  ÇEKİN O PİS ELLERİNİZİ ÜSTÜMÜZDEN YETER !ANKARA'ya KARALAR BAĞLATMAYACAĞIZ HER ŞEYE RAĞMEN EVLATLARIMIZ OKULLARA GİDECEK...BU ÜLKENİN HER ŞEHRİNDE UMUTLAR YENİDEN YEŞERECEK...MEMURUMUZ İŞİNE:ASKERİMİZ NÖBETİNE,ANNELER ALIŞVERŞİNE GİDECEK SİZE BOYUN EĞMEYECEĞİZ:KORKMAYACAĞIZ TERÖR BELASINDAN BU ÜLKE HEPİMİZİN DİYEREK KENETLENECEĞİZ SADECE BİZ DİYEREK..EŞİT EĞİTİM,İNSANCA YAŞAM,HAK-HUKUK,EĞİTİM SEFERBERLİĞİ HEPİMİZE GEREK...                                                                                                                                                                                                              ALLAHIM BU SON OLSUN AMİN.                                                                                             Y E T E R

Yorumlar

  1. Aminn.
    İnş. kötü günlerin bir sonu olacak :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'da yaşamak bana çok güzel gelmişti ne yazık,son olur diliyorum.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Bir şeyler daha yapmak lazım ama ne ? Bilmiyorum.Şuan evlatlarımız Ankara'da okuyor,herkesin evladı gibi onlar için korkuyorum.Ülkemin her şehrindeki evlatlar için korkuyorum.Bu ülkenin vebalini gençler ödemesin istiyorum,gencecik askerlerin anneleri ağıt yakmasın istiyorum.Yoruldum insanları acı çekerken izlemekten.Yorulduk.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. ben bugün susmak istiyorum.Aslında avazım çıktığı kadar bağırmak,bağırmak zılrıl zırıl ağlamak istiyorum!Ben ne istediğimi bugün bilmiyorum.

      Sil
    2. Korefenomeni bugün ben ne istediğimi bilmiyorum.Yarın ülkemde herşey düzelsin,artık bu acıları kimse yaşamasın diliyorum ssevgiler.

      Sil

Yorum Gönder