45 YILLIK ŞAL,YELEK OLDU !!

                                                                                                                                                            ŞAL Olarak 45 yıl yetti  dedi ,sandıkta bekle bekle nereye kadar.                                         Merih hanım şal sevmezmiş. Eee vitrinlerde bana benzeyen yeleklere ne demeli,benim neyim eksik onlardan,yap yelek giy beni yeter şöyle akşamları  serin serin efil efil püfür püfür.                                  
 Güzel  de Nasıl  işte böyle 
                                                                                                                                                                                                            Omuzunuza alıyorsunuz koltuk altından dümdüz dikiyorsunuz o kadar.Ben şal kullanamam düşer bir türlü beceremem,ama yelek olunca gayet rahat hem moda-hem orjilal-hem güzel hatıralar ve bahar akşamlarında çok kullanışlı bir giysi  üstelik dünya para vermeden.
Bu arada daha zarif bir bluz içinde olsa daha şık  görünürdü kusura bakmayın idare edin artık,.o an elime ne geçtiyse onunla çektim söz Mevlüde bir dahakine üstümde şık bir bluzla fotoğraf çekeceğim ama Mevlüde görümlük verirsen.

gördüğünüz üzere tığ ile şiş örgü karışımı çok zarif anacığımın ellerine sağlık kimbilir ne heves örmüştür (45 yıl önce ),o eller ne yazık şu an yemek yerken bile zorlanıyor.bu arada    ellerimizi ve bileklerimizi kısacası bedenimizi hor kullanmayalım sık sık dinlendirip koruyup kollayalım .Sağlıkla kalın .

Yorumlar

  1. Ellerine sağlık canım maalesef ben de o kadar çok şal ördüm ama kullanamadım yine gidip kumaş tarzı olanlara sarınıp durdum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haticecim görmüşsündür vitrinler dolu bunlardan,benim bu şalın ipide tam baharlık incecik triko gibi yazın bile akşamları kullanabilirim diye düşünüyorum sendede kimbilir neler vardır.UNutuyoruz kullan valla tiril tiril,teşekkürler yorumun için.

      Sil
  2. Çok zarif hakikaten, elinize sağlık, annenize de geçmişler olsun:( şifalar dilerim....güle güle giyin çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdecim teşekkür ederim.Annemiz için dileklerin içinde sağol.Öyle gerçekten zarif vitrinlerdekini görünce kızdım kendime evdekiler daha güzel geldi.Birde öyle kışın kullannacağım cinsten değil ince tam baharlık.Triko gibi,olunca değerlendireyim dedim sevgi-selamlar.

      Sil
  3. Ellerinize sağlık, hem çok moda bu tarz, hem de tam baharlık. Vitrindekilerden de cok daha güzel. Annenizin de ellerine sağlık, Allah sağlıklı ömürler versin..
    Öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Billurcum aynen öyle,Bütün annelrin ellerine sağlık-Allah hepsine sağlıklı ömürler versin sağol canım.Bende doğum için dualarım seninle,iyidileklerimle,öpüyorum.Sağlıkla kal.

      Sil
  4. İyi düşünmüşsün arkadaşım. Yeni hali ile de bir 45 yıl kullan bence ;=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tülin,şal 45 yıl daha dayanırda,dünya bana 45 yıl daha katlanırmı bilemem,hepimiz için sağlıklı yıllar olsun diyelim kolayladın mı ? işleri.Selamlar.

      Sil
  5. Çok güzel olmuş. Yelek halini çok beğendim..
    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Azıcık pelerin gibi yelek diyelim,en azından omuzumdan düşmüyor.

      Sil
  6. ohh ohh eski elişleri yenilenerek hayat buluyor çokk beğendim gayet şık bir pelerin sağlıcakla kullan hamarat arkadaşım elin kolun dert görmesin maşallah sana.

    YanıtlaSil
  7. ben bu sefer bir şey yapmadım,sadece koluma geçirecek kadar diktim o kadar Ayselcim.Ama sandıkta beklemesin artık bu sene giyneceğim,Anacımda sevinir hem teşekkürler-selamlar.

    YanıtlaSil
  8. Hepimizin evlerinde böyle kullanılmadan duran şallar vardır iyi bir alternatif olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte yazık oluyor gerçekten .Üstelik eski orlon der annem bebe orlonu hiç yıpranmamış,fazlada kullanmayınca yeni kalıyor malum teşekkür ederim.

      Sil
  9. He tabi caniimmm, sicagi bulduk ta efil efil, pufur pufurumuz eksik kaldi:))
    Ama bu haliyle daha giyilir olmus. Bende sevmem sallari.
    Zaten miadini doldurali cok olmus ki!!!:)
    Guzel gunlerde kullan hayat efil efil, pufur pufur:))

    YanıtlaSil
  10. Miadini yıl olark doldurmuş ama inan kız.taş gibi valla daha beni eskitir bu şal.Hala oralar soğukmu arkadaş çabuk gelde memlekette kemiklerin ısın anacım öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaaa bugun yagmur, dolu ve sulu kar yagdi. Isinmasindan umudu kestik, yagmayaydi eyiydi:)))

      Sil
  11. Ne kadar muntazam örülmüş, teyzemizin elleri dert görmesin. Güle güle kullanın Merih hanım.

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim Türkan hanım anacım çok becerkliydi.Ama şimdi yemek yerken bile zorlanıyor.Tüm işlerini 4 kardeş sırayla bakımını yapıyoruz,Allahım eksikliğini göstermesin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder