CİHAN'NIN BAHÇESİNDEN CENNETE !!!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Sevgili Cihan söyleyecek çok şey bulabilirim.Ama gerek yok sen çok şeyi yazdın ve anlattın.Sadece sana teşekkür etmek için adını andım.İşlediğin son işleme çelenği acım azalsın diye bende işledim.Bir çok örneklerini işlemeye devam edeceğim,herkes gibi,o işlemenin içine bil bakalım kimin isminin baş harfini işledim.Biliyorum ki biliyorsun.Evet Tülin .Sevgili Tülin'le bir şekilde yolumuz kesişti ve seni andık,hobi dünyasının hediyeleri böyle ilginç zamanlarda yapılır,küçük şeylerden mutlu olan insanlara sunulur.O da bana getirdi bir güzellik hediye tıpkı kendisi gibi krema tadında bir iğnedanlık hep onu anacağım. Seni zaten hep anıyorum.Çünkü sayende bloğcanları tanıdım,sayende açtım ama beni beklemedin,sana gösterecek ne çok şeyim vardı oysa,sen benim,senin bilmediğin annemdin aslında.............                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Bu güzellik hediye paketi Tülin'cimden Bana içinden işte aşağıdaki şirinlik bana geldi.Krema tadında iğnedanlık bayıldım !



Bu güzellikte Cihan'nın Bahçesinden örnek alınmış,Ben onun hatırası adına işledim ve Tülin'in küçük evinin duvarını süsleyecek



Bu güzelliğin hediye edildiği hatun kişi çoğunuzun tanıdığı( Tülin-Bulut gölgesi bloğ ) tanımayan arkadaşlar tanıyın ve yaptığı güzellikleri görün ben hem cimsim olduğu için,onun yaptıklarından dolayı tebrik ediyor,gurur duyuyorum.
Bir kuru dal bile                                                                                          bu dünyada değerli .Ö te dünyada ne değerli bilinmez!!!!!!

Yorumlar

  1. Ellerine sağlık. Arkadaşınızın vefatına üzüldüm Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür eederim.Derya'cım herkesin Cennet bahçesinin sahibi,güzel insan,gerçek duayyen bir Bloğ sahibesi (Cihan'nın Bahçesi )benim sadece bloğundan tanıdığım herkes gibi hayranlığı olan vefatına hala inanmakta zorlandığım,ama bloğunu,yaşıyormuş gibi hala takip ettiğim değerli insan senesi oldu hala üzgünüm ürünlerini paylaşarak,yaptıklarını örnekleyerek,saygımı göstermek,anmak, unutmak istemiyorum öyle işte.Tanımanı çok isterdim.Yinede bakabilirsiniz. Çok değerli bir sanatçı bence ....

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ellerinizle sağlık. Söyleyemiyorum ben ama annem çok islemiss. Evi,de onları bilunduracagim alacağım harika şeyler war bende de. Bunu da çok begendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür edrim.Şeyda nur hanım çok değerli bir hanım efendiydi elişleri onun asaletinin göstergesiydi ruhu şad olsun.işlerininde,kişiliğininde örnek alınacak insanlardan olduğunu düşünüyor rahmetle anıyorum.

      Sil
  4. Sen gönlü çok geniş ve güzel kadınsın arkadaşım seni tanıdığıma öyle çok memnunum ki kalbinin sıcaklığını pc. ekranından alabiliyorum ,hadi kahveyi getirdim sana zahmet köpüklü köpüklü pişirde şöyle dalalım sohbetin dibine :)....yaptığın panoya bittim nede güzell süslemişin o ağaç dalına kurban olurum onları topluca katledenleri Allaha havale ediyorum benim kızım doğacı mesleği orman mühendisliği her bir ağacın türünü geçmişini bana anlatır :( hediyeni güle güle kullan Tülin hanımda yüreği muhteşem bir kadın ne mutlu sana ki yüz yüze tanıştın dostluğunuz bir ömür sürsün .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogcumuz da cennet hatunu olsun nur içinde yatsın üzüldüm :(

      Sil
    2. Ayselcik sende öylesin inan ben bu sanal alemde bu kadar samimiyet olduğunu yaşamasaydım bilemezdim.Yıllarca hiç sıcak bakmadım,ama hep bakardım aynen Cihan'nın Bahçesi gibi bazı takip ettiklerim ve seninki gibi tesadüfen bulduklarımı inceler yorum yazıldığını da çok geç öğrendim.tam karar verdiğimde Cihan hanımın vefat haberi beni çok sarstı belki bazılarına abartı gelebilir ama sende öyle hissediyorsun tahmin ediyorum bazı ürünleri paylaşırken yakın bulduğun insanla akraba gibi oluyor insan,değerli kılıyorsun o insanı, onun yaptığı nakış-dikiş anlamsız geldi.kısmet bu seneymiş neyse seni üzmeyeyim,sende( anne- baba)acısını yüreğinde taşıyorsun yormak istemem.hepsinin ruhu şad olsun.Gençlerimizden uzak Allah'ım sıralı ömür versin.Seni ve kızını öpüyor Mühendis hanımı kutluyorum.

      Sil
  5. Merih'ciğim, Cihan'ın Bahçesi bloğunu tanımıyordum ama çok acı bir vesileyle öğrendim. :( Başka arkadaşlarımın taziye paylaşımlarıyla...:( mekanı cennet olsun:( nur içinde yatsın, keşke tanısaydım ben de ...Tülin hanımın bloğunu da mutlaka ziyaret edeceğim, eline, gözünün emeğine sağlık çok güzel olmuş, Cihan hanımın da ruhu şad olsun, hediyen çok güzel güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle Müjde'cim bir varmış bir yokmuş.bençok önemsiyorum emek veren paylaşan insaların yaşarken duyulan saygının vefatından sonra da hakettiğini düşünüyorum.Bir misyonu olan çok saygıdeğer insanlar hayatımızda herzaman olmuyor maalesef.Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  6. Cihan hanımı,siz yazınca öğrenmiş ve blogunu gezmiştim.Çok üzülmüştüm,son yayını veda gibiymiş,onu okuduğumda donup kalmıştım.Hatta deep tone mevlüt okutmuş Cihan hanıma,sanırım kızını da kanser gibi bir şeyden yitirmişti.Nurlarda yatsın.Şu satırları yazarken bile içim yanıyor,Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.Tülin hanım da siz de ne kadar ince düşünmüşsünüz.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birde beni düşünün her zaman takip ettiğim çok cici bir hanımefendi.Bir sabah bakıyorsunuz yok.Bloğ açmaktan vazgeçtim elişlerinden soğudum anlamını kaybetti bir süre bu tür etkinlikler.Kısmet bu seneymiş,bloğ açınca adını anarak saygımı-ifade etmek istedim.Onun yeri doldurulamaz bana göre çok zarif-naif ve güçlü kişilikli örnek insanlar bu kadarcık anmayı fazlasıyla hakediyor dediğiniz gibi Allah yakınlarına sabır vesin.Yorumlarınız için teşekkürederim.

      Sil
  7. Sevgili Cihan, kalbimizde olduğu gibi evlerimizde de yaşıyor şimdi.
    Çok özlüyorum onun samimi, sevimli yazılarını. Her zaman pırıl pırıl, sevimli, zevkli evini, çiçekli bahçesini... Unutmadım.

    YanıtlaSil
  8. Benim de çok değer verdiğim bir blog idi. Ne güzel bir vefa örneği. Ölümünden sonra ben de defalarca bloğunu ziyaret ettim. Bir kez de yorum bıraktım. Çok içimden geldi, çok duygulandım.
    İyi ki bu zamana kadar bloğu kapanmadı.Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin.
    Esenlikler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu vefayı fazlasıyla hakediyor başka bir şey yapamamak çok acı,nurlar içinde yatsın.Esen kalın.

      Sil
  9. Bir buçuk yıl önce blogumun ilk konuklarından biriydi sevgili Cihan mekanı cennet olsun bazen bloguna ziyaretim olur bu dünyada iyiliğin ,güzel eserler bırakmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görürüm bizzat olmasada sizler gibi güzel insanlar ile tanışmak yazışmak birlikte değerler paylaşmaktan inanın son derece mutlu oluyorum hediyeler iyi günlerde kullanılsın hep mutlu kalın.

    YanıtlaSil
  10. dünyada kalan hoş bir seda başkada bir anlamı yok aslında.Neden koşargibi yaşar nereye yetişmeye çalşırız bilmeyiz.Asıl olan şu anı yaşamak esen kalın.

    YanıtlaSil
  11. Saygı ile anıyorum ben de. Onu çok geç tanıdım, yetişemedim uzun diyalog kurmaya. Huzur içerisinde uyusun.

    YanıtlaSil
  12. Canım beni merak edip gelmişsin sağol canım benim . İyiyim sadece biraz ortam durulsun istedim kandil mesajımdan önceki yazım bayağı bir sükse yaptı o kadar ki bazıları rahatsız oldu kaldırmamı istedi bende inadım inat kaldırmıyorum ama ölüm tehtidine kadar abartıldı bende bir sure yayın yapmayıp ortamı sakinleştireyim dedim . Yarası olan çokmuş meğer.<3 opuyorum.

    YanıtlaSil
  13. Cihan ablayı çok severdim halende severim nurlar içinde yatsın... Hediyelerin çok güzel . Çok özel insanlar tanıyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Kuğu iyi olduğuna çok sveindim.Gerekli önlemleri almışsındır,umarım Allah Yardımcın olsun,herkesin karşsına iyi insanlar çıkarsın.

      Sil
  14. Cihan'ın bloğuna arada girip o güzelim kuşlarına, çiçeklerine bakıyorum. Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın.

    YanıtlaSil
  15. Evet bende bakıyorum.hayata dair her şey var bloğun da ama o yok ve çok hüzünleniyorum,huzur içinde yatsın.Mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder