KOT ve KETEN PANTOLONLAR ETEK OLDU

                                                                                                                                                                                 ETEKLER EFİL EFİL !                                                                                                                                                                                                                                                                                   Pantolon olmaktan sıkılan değişiklik arayan,pantolonlar sıraya bakalım görsün herkes boyunuzu posunuzu,hadi hadi !                                                                                                                                                                                                                                                            
Önden görünüşü Pantolonun fermuar yerinde hizayı bularak kesiyorsunuz.Kumaşı büzerek dikiyorsunuz bu dikiş bilmeyenlerin yapabileceği basit bir değerlendirme.

Arkadan Arkasındanda cepleri baz alıp paçaları kesip kumaşı dikiyorsunuz(. görünüşü)

Aynı şekilde bu da öyle yapıldı fırfır olarak kullandığımız kumaşı sadece büzerek üzerine dikiyorsunuz.

Buda bu modelin arkası aynı cepleri baz alarak paçalar kesilip fırfır kumaş üzerine dikildi.Bu arada dikkatinizi çekeyim kullandığım kumaşın düz tarafı yukarıdaki eteğin renğine çok uygundu ,ancak buna uyması için ne yaptım kumaş elimde çoktu,bende tersine baktım siyah zemin hemen siyah olan bu kot pantolonun etek dönüşümünde  terside işe yaradı bu kadar basit 
                                                                                                                                                                            Demekki ne yapıyoruz bazen kumaşın tersinide kullanabiliyoruz.Yeterki insanların tersine gelmeyelim kumaşlar ne kadar tatlı ve akıllı sevgilerimle kumaş çılgını kızları sizi seviyorummmmmmm.

Yorumlar

  1. Aklın yolu bir Merih hanımcığım,benim sayfamda da bu tarz diktiğim iki değişik etek bulabilirsiniz.Çok rahat be de şık oluyor,eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Günaydın bu kadar olur Sevgilisevda dünden beri yorum kısmında sorun var giremiyordum denemek için hızlı bir post yaptım.kahvaltı etmeden bakayım özellkle Csizin kineçok merak ediyordum ne yazdınız ne tartışılmaya başlandı)tam bakacaktım siz yazdınız haklısınız kalbin yoluda bir.Sizden kaçarmı dedimya daha neler var sizde bakamıyorumki bu aralar.Örgü bileklerimi mahvetti çok yordum net olyınada çok yabamcıyım iki aydır böyle birden içinde buldum kendimi.

    YanıtlaSil
  3. e sen de çok akıllı ve yeteneklisin kumaşın gibi :) ne tatlı giyseydin keşke üzerinde de görseydik tam yaza bahara uygun cıvıl cıvıl. yine geri dönüşümlü bir çalışma ellerine sağlık merihciğim <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim iltifat ediyorsun Derya'cım o kadarda yetenek gerektiren bir durum yok.Bir gün giyinerek te gösterebilirim belki sağol canım.

      Sil
  4. :)))pantolonken etek olmuş:)))çok ilginç ama ukalalık olarak almayın sakın:))) etek de aynı kumaştan yani kot kumaştan olsaydı sanki çok daha güzel olurdu diyorum ben. Güle güle giyin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.Öyle yaptıklarımda var Müjde'cim buda böyle olsun dedim.

      Sil
  5. hem şık hem rahat ellerinize sağlık süpersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rahat olması konusunda çok haklısın.Teşekkür ederim.

      Sil
  6. A, çok güzel olmuşlar :) Off.. yine bana iş çıktı ama!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki senin yaptığın güzel şeyler kadar zormuş gibi bahsetme sen daha yaratıcı ve zarif şeyler yapıyorsun Tülin'cim kolay gelsin.

      Sil
  7. Harika bir fikir. Çok da güzel olmuşlar. Elinize sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sardunya teşekür edrim.Yürüyüş yaparken fotoğrafllarına bayıldım,ancak salıncak üstündeyken görmek istiyorum unutma! Sevgiler.

      Sil
  8. Tamda benim uygulamak istediğim bir projeye yıldırım hızıyla yapmışın şekerim çokk beğendim boşuna beceriklisin demiyorum ki ayrıca bende bir elbisemin kumaşının hem yüzünü hem tersini kullandım fırsat bulduğunda blogumda yeşil elbise olarak görbilirsin ....aynen dediğine katılıyorum yeter ki insanların tersiyle karşılaşmayalım öpüldünnn.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysel'cik bloğuna baktım Maşallh sana bana dersin,ama sende harika iş çıkarmışsın ellerine sağlık çok beğendim plaj günleri yaklaşmış anlaşılan.Sevgilerimle.Öpüldün.

      Sil
  9. Yine müthiş bir geri dönüşüm;)) elleriniz dert görmesin, öpüyorum sizi, sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim.Basit bir dönüşüm diyelim.sağol hepimizin her zaman ellerimiz güzelliklere uzansın.Bende öpüyorum,bebişi kokluyor sağlıkla gelmesini diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Süper fikirler ellerinize sağlık esen kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok basit bir değerlendirme.Daha yaratıcı olanları mutlaka vardır.Esen kalın.

      Sil
  12. Pantolon gibi mi giyiliyor, yoksa altı açık mı etek gibi. Efil efil?

    YanıtlaSil
  13. Etek gibi Efil efil altı açık.Ama senin düşündüğünde iyi fikir Pantolon etek birtanede öyle yaparız.En kısa zamanda denemeliyim Selamlar.

    YanıtlaSil
  14. Çok çok başarılı olmuş gerçekten, benim de boşladığım bu işlere bi dönüş yapmam gerek :)
    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Geri dönüşüm iyiydir.Hoşgeldiniz bloğunuzu ziyaret edceğim.Esen kalın.

      Sil
  15. Vay arkadas, bunlari gordukce eteklere ilgim artiyor, dikiyorum, giymiyorum ama olsun, dikmekte guzel:)) Yine cosmussun seker, cok guzel olmuslar. Uzerindede gorelim ama! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melicim bu etekler kızçelere dikmiştimbir kere giydilermi.bilmiyorum herhalde hatırıma giyeriz dediler yaptırdılar giydilermi bilmem güzelim isteremde elbise ile görünmem için yüz görümlüğü isterem.

      Sil
  16. ellerine sağlık canım ben de benzer bir modelle bir tanıdığın kızlarının kısalan kot eteklerine desenli tül kumaşlarla çalışmıştım. Sevgili yazdan kalanın sorusu bir fikirdir aynı zaman da bayıldım:))

    YanıtlaSil
  17. Teşekkürler canısı,öyle değilmi iyi fikir deneyeceğim,snki mine etek,altına şort giymiş gibi olur,sorayım kızçelere giyerlerse yaparım hoşuma gitti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder